Casa de Colònies de

Formentera

event
event
En fer una reserva, l’usuari es compromet a complir tot el que disposa la normativa vigent i, especialment, el Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut.

No s’admeten reserves individuals.

Habitacions

El casal té una capacitat màxima de 32 places, que es distribueixen en quatre habitacions compartides de vuit places cada una.

Instal•lacions

Disposa de diverses instal·lacions, com ara cuina amb els estris necessaris per a 32 persones, gelera, congelador, microones, cafetera, servei de rentadora i eixugadora (amb cost), sanitaris i dutxes amb aigua calenta, sala menjador per a 40 persones i espais exteriors coberts.

Serveis disponibles
Activitats

Formentera és una illa que ofereix una multitud de possibilitats pel que fa a l’oci, als esports nàutics i a l’artesania, i que permet gaudir del paisatge i de la natura. A més, s’hi pot trobar una oferta àmplia de serveis per als visitants.

Entorn

Formentera és l’illa habitada més petita de les Balears. Es troba situada al sud de l’illa d’Eivissa, a només dues milles nàutiques. L’illa de Formentera destaca per la seva gran bellesa mediambiental i pel seu paisatge de dunes i platges, que es conserven en un estat excel·lent.