Casa de Colònies de

Ca n'Arabí

event
event

En fer una reserva, l’usuari es compromet a complir tot el que disposa la normativa vigent i, especialment, el Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut.

No s’admeten reserves individuals

Habitacions

El casal té una capacitat màxima de trenta persones, distribuïda en tres habitacions de sis places i tres habitacions de quatre places.

Instal•lacions

Disposa de diverses instal·lacions, com ara sala polivalent, sanitaris i dutxes amb aigua calenta, cuina amb els estris necessaris per a trenta persones, gelera, congelador, microones, bomba d’aire fred i calent, àmplies terrasses, parc lúdic infantil, pista esportiva i amplis espais naturals.

Activitats

És un espai ideal per fer-hi activitats de contacte amb la natura o gaudir de la tranquil·litat pròpia d’un espai rural.

Restaurant

Hi ha la possibilitat d’encarregar el menjar al restaurant Ca n’Arabí.

Amb reserva prèvia:  tel. 971 51 22 11.

Entorn

Ca n’Arabí és una casa de colònies situada als afores de Binissalem, en un entorn rural. Disposa d’amplis espais verds, la qual cosa permet gaudir d’un contacte directe amb la natura. La proximitat amb l’estació de tren fa possible conèixer els diferents pobles de l’interior de l’illa, de gran interès turístic i cultural.

Serveis disponibles